Sloep huren bij Jachthaven ReitdiepVia onderstaand formulier kun je snel en eenvoudig een sloep huren bij Jachthaven Reitdiep. Je krijgt binnen enkele minuten na het boeken en betalen een bevestiging van de boeking. Een reservering is na betaling direct akkoord. Heb je vragen over de boeking, bel ons dan gerust!

Zomerseizoen

Ons zomerseizoen loopt jaarlijks van 1 april tot 1 oktober.
We zien je graag op de jachthaven, voor ons mag het elke dag een vaardag zijn!

Voorwaarden

Borg van € 100,- kan met pin of contant betaald worden in het havenkantoor op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Annuleringsbeleid:

Let op: annulering alleen mogelijk 24 uur van tevoren door middel van een e-mail. Wanneer we geen annuleringsmail hebben ontvangen, minstens 24 uur van te voren, dan zijn we helaas genoodzaakt het hele bedrag te rekenen. Bekijk onze informatie over de weersverwachting om goed voorbereid te zijn.

Kosten voor een sloep

Wij werken voor de verhuur met tijdsblokken. Een sloep is te huren voor meerdere tijdsblokken achter elkaar. Een tijdsblok begint vanaf 2,5 uur voor € 85,-. Boeken kan tot een half uur voordat je wilt varen. We verwachten je 20 minuten voorafgaand aan jouw vertrektijd op de jachthaven.

Wij vragen:

  • 20 minuten van te voren aanwezig zijn.
  • Een geldig legitimatiebewijs van de schipper.
  • Per sloep € 100,- euro borg via de pin of contant.
  • Minimale leeftijd van de schipper is 18 jaar.
  • De schipper dient nuchter te zijn en te blijven.
  • Alcohol op de sloepen is toegestaan, maar drink met mate.

Bestel een lunch- of borrelbox bij je tocht!

In samenwerking met Feel Good in de binnenstad van Groningen, bieden we graag onze lunch- of borrelbox aan tijdens het varen. Wij ontzorgen je wat betreft voorbereidingen, zo ben je toch verzekerd van een hapje en drankje aan boord tijdens je vaartocht. Beide zijn te bestellen bij het reserveren van de sloep en zullen voor je klaar staan wanneer je aan boord stapt.

Algemene voorwaarden

 

> Voorwaarden sloep huren     > General terms English