Ligplaats aanvragen bij Jachthaven Reitdiep

Home » Jachthaven » Ligplaats aanvragen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een ligplaats bij Jachthaven Reitdiep! Je kunt bij ons een ligplaats aanvragen door hieronder het aanvraagformulier in te vullen. Havenmeester Ella zal nadat het formulier verstuurd is binnen twee werkdagen contact met je opnemen. Mocht je nog speciale vragen hebben, stuur ons dan gerust een e-mail of bel even!

Aanvraagformulier ligplaatsen

  Vul je gegevens in

  Informatie over de boot

  Type boot *

  Periode ligplaats *  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Lees in ons Privacy Statement hoe we met jouw ingevulde gegevens omgaan.

  Ons watersportseizoen loopt van:

  Zomerseizoen:
  1 april tot 1 oktober

  Winterseizoen:
  1 oktober tot 1 april

  Als passant binnenvaren

  Gezellig als je binnen komt varen om onze jachthaven en Groningen te bezoeken. Het passantentarief bedraagt: € 1,40 per meter bootlengte, per nacht (excl. toeristenbelasting). Wij hebben ook een weekactie; bij 7 dagen liggen, betaal je voor 6 dagen.

  Aanvullende prijzen

  • Elektra (via de zuilen, sep kaart) 
  • Water (via de zuilen, sep kaart) 
  • Borg SEP-card € 10,00 (sleutel hek)

  Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

  Kosten voor de ligplaatsen winter/zomer

  Onze prijzen worden gebaseerd op basis van de lengte van de boot. Je kunt vrijblijvend het aanvraagformulier invullen waarna je via de mail de seizoenstarieven van ons ontvangt. Je kunt voor zowel de zomer- als het winterseizoen een ligplaats reserveren. Voor vragen bel gerust naar +31(0)6 – 34 47 73 66.