Onze havenwinkel is van alle markten thuis

Home » Havenwinkel

In de zomer is onze havenwinkel iedere dag geopend. Hier kun je terecht voor reserveringen, woonaccessoires, cadeautjes en allerlei vragen. Havenmeester Ella kent de omgeving goed dus ook voor vragen waar de leukste hotspots zijn in de omgeving, ben je hier op het juiste adres. Alles is aanwezig in de havenwinkel om jouw verblijf bij Jachthaven Reitdiep zo comfortabel mogelijk te maken.

Wat verkopen jullie in de havenwinkel?

Waterkaarten

Wij verkopen vele vaarkaarten van de Nederlandse en Duitse wateren, zodat je altijd een mooie vaarroute kunt uitstippelen in de omgeving. Alle ANWB kaarten van Nederland hebben wij op voorraad. Ook de NV kaarten kun je bij ons verkrijgen. In het havenkantoor vertellen wij je graag over vaarroutes door de mooie Groningse, Friese of Drentse wateren.

Duurzaam geproduceerde kleding

Onder de naam “Jachthaven Reitdiep” verkopen we onze eigen kleding. Onze truien en shirts zijn heerlijk om aan boord te dragen, maar voldoen natuurlijk ook als chill outfit thuis op de bank. Alle producten zijn volledig groen, duurzaam geproduceerd en GOTS gecertificeerd. Kom gerust passen en kijken of er wat voor je tussen zit.

Hebbedingetjes en cadeautjes

Naast een eigen kledinglijn hebben we ook verschillende hebbedingetjes en cadeaus in ons assortiment. Alles is gemaakt van restmateriaal en lokaal geproduceerd. Een ware toevoeging aan je interieur, aan boord of een leuk origineel cadeau om weg te geven!

Havenkantoor

Na het aanleggen van de boot is het havenkantoor de plek om je te melden. Wij zorgen dat je hier alle informatie krijgt die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf aan Jachthaven Reitdiep. Je krijgt hier de toegangspas van het havenhek en het sanitairgebouw, maar ook de WiFi code of andere informatie die handig kan zijn voor je verblijf.

Havenwinkel

Onze havenwinkel

Openingstijden

Onze openingstijden lopen samen met de brugtijden:

Maandag t/m vrijdag:
09:30 tot 15:30 uur
18:00 tot 19:30 uur

Weekend en feestdagen:
09:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:00 uur
17:30 tot 19:00 uur