Even lekker ontspannen in ons havencafé

Home » Havencafé

Ons havencafé is voor iedereen toegankelijk en heeft een gemoedelijke sfeer. Toe aan een moment van ontspanning of een lekker ijsje? Kom gerust eens binnen wandelen of geniet lekker buiten op ons terras.

Flexwerken?

Het havencafé is een fijne werkplek, dit wordt heel gezellig door steeds meer gasten ontdekt. Aan de bar met uitzicht over de jachthaven kun je inpluggen met je laptop en de WiFi gebruiken van ons café. We nodigen je uit om relaxed bij ons te komen werken onder het genot van een heerlijke cappuccino.

Menukaart

We hebben geen uitgebreide kaart, maar zijn open voor koude en warme drankjes zoals koffie, thee en frisdranken. Ook voor lekkere gebakjes of een heerlijke tosti kun je bij ons terecht. Heb je net een rondje gevaren? Blijf dan gerust nog even plakken met vrienden of familie voor een heerlijke versnapering.

Havencafé Jachthaven Reitdiep
Havencafé

Heelijk genieten in het havencafé

Openingstijden

Onze openingstijden lopen samen met de brugtijden:

Maandag t/m vrijdag:

09:30 tot 15:30 uur
18:00 tot 19:30 uur

Zaterdag en zon,- & feestdagen:

09:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:00 uur
17:30 tot 19:00 uur 

 

Wil jij varen met een hapje en drankje?

Ideaal om je sloepavontuur helemaal compleet te maken! De kosten voor de foodbox zijn € 17,50 p.p. en de box kan besteld worden vanaf 2 personen. De foodbox dient tenminste 24 uur van te voren besteld te worden.

Ik wil een foodbox bestellen!

Ook geïnteresseerd in andere voorzieningen van onze jachthaven?

Bij Jachthaven Reitdiep kun je tevens: