Het enige dieseltankstation in Groningen!

Home » Dieseltankstation

Wij zijn het enige dieseltankstation op het water van de stad Groningen, direct aan de Staande Mastroute. Onze pomp staat op de E-steiger. Als je de jachthaven binnen komt varen ga je direct linksaf en vind je hem op de laatste steiger. Met je boot kun je langszij van de lange brede steiger aanleggen. De havenmeester zal je komen helpen bij het tanken van diesel.

Bij de pomp tank je groene diesel die geschikt is voor alle motoren. Het is een duurzame dieselbrandstof, de perfecte oplossing tegen verstopte filters van jouw boot!

Wat is “Diesel Green”?

Bacteriën in de brandstoftank van je boot kunnen een groot probleem vormen door de verstopte filters, met stilstand van je boot als gevolg. Diesel Green is gewone diesel met een toevoeging die erop gericht is om juist dit soort problemen te voorkomen.

Condensvorming in de tank van je boot stimuleert bacteriegroei. De enzymtechnologie van de Gulf Green brandstoffen breekt onzuiverheden zoals water, sludge en micro-organismen af en reinigt zo het gehele brandstofsysteem. Van de brandstoftank tot de motor van je boot. Ze bevatten als het ware een antibacterieel voor de benzine en diesel in jouw boot.

Betaling van het tanken

De betaling gaat niet aan de dieselpomp zelf maar in het havenkantoor. Er kan uitsluitend getankt worden tijdens onze openingstijden.

Maandag t/m vrijdag:
09:30 tot 15:30 uur
18:00 tot 19:30 uur

Weekend en feestdagen:
09:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:00 uur
17:30 tot 19:00 uur

Ieder schip in de omgeving is welkom om bij ons te komen tanken (diepgang haven max 1.90 mtr). Het is geen zelfbediening, onze havenmeester helpt je graag mee.

Dieseltankstation

Dieseltankstation voor passanten en jachthavengasten

Ook geïnteresseerd in andere voorzieningen van onze jachthaven?

 

Bij Jachthaven Reitdiep kun je tevens: