Logo Jachthaven Reitdiep

Jachthaven

Havencafé

Sloepverhuur

Zeilwasserij

Dieseltankstation

Havenwinkel

Jachthaven

Dieseltankstation

Zeilwasserij

Sloepverhuur

Havencafé

Havenwinkel

Havengasten aan het woord

Jachthaven met vele voorzieningen

* * * * *

Wij hebben hier een aantal jaren gelegen met onze boot en dat hebben wij echt met plezier gedaan bij de havenmeester Ella. Alle faciliteiten zijn er: Wasmachine, douche en wc. Binnenkomen gebeurt door middel van een pasje wat wel zo gemakkelijk is. Ook kun je er elektrische bootjes huren wat ook fijn is zonder veel geluid door het water glijden met mooi weer.

– Lex.

De stad is om de hoek

* * * * *

Prachtige haven zo dicht bij de stad. Hele vriendelijke havenmeester en fantastische toiletvoorziening! Je kunt er tanken, er is een vuilwaterpomp en niet te vergeten je ligt bij een Action en Jumbo en top All you can eat restaurant voor de deur.

– Henk.

Gelijk vakantiegevoel door de Scandinavische huizen:

* * * * *

Prettige jachthaven, beschut gelegen tussen Scandinavische huizen. Goed en schoon sanitair, gastvrij ontvangst, behulpzaam, brandstof. Jumbo warme bakker, eetgelegenheid, toegang met pasje. Goed voor passanten en vaste ligplaatshouders. Nee, ik heb geen aandelen.

– Wim.

Jachthaven

Het weer de komende dagen

Jachthaven Reitdiep
  

Welkom bij Jachthaven Reitdiep! Een gemoedelijke, sportieve en gezellige jachthaven aan de rand van de stad Groningen. Hier kom je echt thuis. Zodra je met je boot binnen komt varen voel je de ongedwongen vakantiesfeer. De gekleurde huizen die om de jachthaven heen staan geven een heerlijk zomers sfeertje zodat je je direct op vakantie waant in het buitenland.

Jachthaven

Onze jachthaven heeft 5 lange steigers, beginnend met de A-steiger waar je op aan vaart bij binnenkomst. Hieraan liggen de grotere schepen afgemeerd. Maak je de bocht naar links, dan zijn daar de andere steigers. Onze steigers zijn voorzien van groene en rode bordjes die aangeven welke plekken vrij zijn voor de passanten.  > Lees meer over de jachthaven.

Dieseltankstation

Op de E-steiger aan de linkerzijde van de jachthaven staat ons dieseltankstation en de vuilwaterpomp. Deze staat recht tegenover het havenkantoor, zodat wij u behulpzaam kunnen zijn met het diesel tanken of afpompen van vuil- en/of toiletwater. > Lees meer over ons dieseltankstation.

Onze voorzieningen

                                                   

Havenkantoor

Voor ons staat het contact met jullie als klant voorop. Ons havenkantoor is daarom ook iets anders ingericht dan het gemiddelde havenkantoor in Nederland. Het is een gezellige plek om verhalen uit te wisselen over de belevingen op het water. Onder het genot van een lekkere koffie op de bank binnen of buiten op ons gezellige terras. > Lees meer over het havencafé.

Wanneer draaien de bruggen

Bij binnenkomst van onze Jachthaven Reitdiep wordt de “Hoogewegbrug” voor je op afstand bediend door de post Groningen (VHF 9 of via de drukknop). Bekijk hier alle brugtijden in de stad Groningen